helg igen!

Dagarna går bra fort, man hänger ju inte med nästan.

Idag är det lördag. Har tvättat kollat på fotboll med Becca sen har jag faktikst varit ut på lite löp träning. Har nog slagit i huvudet. Fattar inte att jag kom på att jag skulle ut å springa lite. Sprang från mig, (Gideonsbergsgatan) till Rocklunda. sen körde jag lite backe å sen sprang jag tillbaka. Imorn blir det nog gymmet tror jag. Sen måste jag till jobbet å plömsa ner i vattnet och köra igenom mitt vatten pass till jobbet. 
Igår hade jag å Emelie en liten tjej kväll. Vi grilla här hos mig sen åkte vi å kolla på bio. blev p smällen. Den kan jag varmt rekomendera. Blev mycket skratt:)
Nej nu ska jag hoppa in i duschen så jag får bort allt svett. :)

trevlig helg sup och svälj!

kan bara le igen:)

vilken underbar helg måste jag säga... Efter en lång å pissig vecka så kom den underbara fredagen. :) blev en hemma kväll i soffan och gick å la mig rätt tidigt.
Lördagen är den bästa dagen denna vecka. Börja med att SOVA UT. åkte till sura tvätta hos in käre mor.:) underbart att kunna göra de. hatar tvättstugan. Sen blevd e film med tjejerna å tacos. Hela kvällen va samtals ämnet hur vi skulle kunna hitta tillbaka till varandra. Vi klura ut hur vi skulle kunna ta kontakt igen eller tjejerna klura. Blev ett sms:Hej hoppas allt är bra. kan jag ringa dig sen så vi får prata? (nåt i den stilen) Vi hann precis komma ut ur porten så ringde telefonen. Allt va nästan som vanligt men den på andra sidan luren va lite nervös. (stackar). Vi bestämmde för att vi skulle prata senare för han hade besök. HAn ringde igen. Fick lite svar på viss frågor som typ har jag gjort nå fel?? Nej inte allt fick jag höra, det får du inte tro. De ord man vill höra:) vi prata en rätt lång stund om hur de har blivit kom fram til att latt är ett missförstånd och båda ville att vi skulle kunna träffas och prata med varandra. Gissa om en stor sten föll från hjärtat. :) NU bara ler jag igen. Samtalet avslutades med att vi prata om vad båda hade gjort under veckorna som vi inte hört på. Sen sa han att vi kan väl ses i veckan om du har tid. :)

LIVET ÄR UNDERBART.

Ett stort tack till er tjejer som verkligen har hjälpt mig:)

Ha de toppen! de ska jag iaf.


bestämmt mig!

Ständigt problem att lösa *suck*. När jag kom till jobbet i måndags kom Anna gåendes mot mig å sa att det är bastu i bassängen, de är så fuktigt att de rinner om fönstrerna och väggarna. Kännde på en gång att jag går hem. När jag öppna dörren höll jag på att då. Va som att gå in i ångbastu fast lite värre. 100% va luftfuktigheten på brukar i normala fall vara på 50%. tempraturen va på över 35 grader. Stora problem. Inte ens datorn fungera i bygget ingen telefon. Vi kämpa med det hela förmiddagen. Säger bara jävla åska och blixt. Ingenting går som det ska. Så nu har jag tänkt och till nästa höst blir det att sattsa på friskvård. Vill lägga det här med sjukvård på hyllan ett tag. Börjar tröttna på massa patienter som går vilse så man får börja lista ut vad dom hör till.... ursch.  Vill jobba med friksvård så att människor som är friska ska kunna fortsätta vara pigga och kunna ta hand om sin hälsa så dom slipper komma dit jag jobbar idag... Nu är det bestämmt. Tärna folkhögskola här kommer jag...:)


yes!

Ett nytt försök. Hade typ skrivit en hel sida så va jag tvungen att byta dator! Men sånt man får leva med när man sitter på jobbet!

Hur tråkigt väder är det inte ut de?! när man tittar ut så blir man ju deprimerad. SÅ Grått! Men å andra sidan så gör det inte så mycket när man jobbar. Tråkigt för de som har sin semster kvar.:(

Jaha idag är det torsdag har typ bara 12 timmar kvar att spendera här på jobbet innan det blir helg. :) SKÖNT.

Har nu bestämmt mig för att jag ska börja ett nytt liv och ta hand om mitt inre. Visst låter det bra. Har ju börjat läst böcker nu som jag aldrig gjort förut. Igår köpte jag mig en ny bok. Sen passade ja på att köpa lermask till ansiktet. Så på lördag blir det Sofia dag. Lermask i ett varmt bad med boken att läsa. Tycker det är en bra början. Sen hade jag även tänkt att jag skulle börja träna Power Yoga och Pilates. Pilatesen va jag på i lördags har fortfarande träningsvärk. :) Power Yogan ska ju vara bra för det inre. Man ska bli avstressande, få igång andningen och lindra depritioner man ska tydligen bli pigg och sen så får man bätre sömn. Så tänkte att jag skulle ge det en chans. Så vi får se vad resultatet blir:)

jaha jaha. klockan är nu 09:30 bara så där en 7 timmar kvar på den här dagen. *SUCK*  tiden går bra sakta....

ha det toppen i skit vädret!


hm!!

Det är ju själv klart att det ska vara så här fint väder nu när man har börja jobbat!!
Slutar jobba om ca 30 min, tiden går knappt framåt idag. Riktigt seg dag. Men är bara tre dagar kvar sen är det helg. SKÖNT!! Längtar som bara denn..:)

ha det bra!


Måndag!

Ännu en måndag... detta liv består bara av måndagar och  fredags eftermiddagar..  vad gör man med dagarna`????


Idag va jag på feel good och träna. Testa på Pilates, shit skit svårt med andnigen. Fatta typ noll man skulle andas ut å sen in å samtidigt konsentrera sig på alla dessa rörelser.. ojoj. Men de va rätt kul faktiskt så tror jag ska köra på det ett tag nu..

MÅster ju bara säga hur mycket jag tycker om mitt jobb idag sluta ja igentligen kl 16:15 men gick hem vid tre taget. så skönt att kunna flexa ibland, men har ju sån otur att jag stänger imorn så får ju jobba till typ fem istället.
Är väl sånt man får stå ut med..

jaha tror jag ska lägga mig i sängen å läsa en bok idag faktiskt. Å det är verkligen nåt som inte brular hända. Har typ läst ut 3 böcker i hela mitt liv varav den sista va nu på min semester så jag är riktigt stålt...:) Är det nån som har nå tips om en bra spännande bok som man inte kan lägga ifrån sig???

Nej nu blir det lite Te å en bok i soffan sen kallar Sängen..:) ha de toppe!

blir det så här nu!?

kan bara säga fick svar på min fråga jag ställde dagen innan han åkte. blir inget av det här. Vad händer nu?? bara snurrar och fattar inte så jätte mycket för tillfället men kanske blir bättre hoppas jag!!!!!

Idag blir det bakisdag + en dag med näsdukar som man kan torka tårarna!
mister man en återstår det tusen eller nåt i den stilen!


Jobbet!

Dagen börjar ju inte bra, vet inte hur jag har lyckats ställa klockan faktiskt! vaknade upp med ett ryck då stog kl på 06:40 jag börjar kl 07:00 idag har nog aldrig gjort i ordning så fort. Stressad som f*an gjorde jag morgon rutinerna. Nu sitter jag lungt å stilla och väntar på att klckan ska slå 12:00m så jag får gå och äta lite lunch, magen kurrar som bara denn.
Igår fick dom sig ett gått skratt här på jobbet åt mig. Va nämligen tvungen att gå till apoteket och köpa mig ett par stödstrumpor! hallå är det kärring varning eller vad!? alla skratta å fråga hur gammal jag igentligen är. Är ju snart 21 men kroppen verkar vara runt 60:) haha. till råga på allt så höll jag inte att få på mig dom. (stödstrumor är den strumpa som sitter väldigt tajt på underbenet ända upp till knät, rena träningspasset att få på sig dom. Dom hjälper til så att man inte ska svälla upp i benen.) I tisdags när jag kom hem såg min avader ut som två ballonger, då var det lixom dax att gå å köpa sig ett par sånn. Oftast brukar det bara äldre damer eller gravida tjejer som andväner dom eller om man har problem med något annan i kroppen så man lägger på sig vätska. Men inte Sofia hon är 21 och andvänder dom. Hur blir det när jag kommer upp i åldern ska jag ha dubbla par på mig??

Det är bara 2 dagar kvar så kommer lantis gänget hem från smögen. Gud jag längtar verkligen....:)

Nu får man börja planer in helgen:

Fredag jobbar till 14:00 14:15 åker ja å becca med tåg till sura å ska fira bella. sen är det bara å vara taxi till mamma å toni. Sen är det städa som gäller, en fredagskväll men men har man ite hunnit någon annan dag så är det så.

Lördag: hoppas jag hinner träffa Daniel sak nämligen ut till sura på 30-års fest. Min morbror börjar gå upp mot åren snart..:)

Söndag: ingeting bestämmt men hoppas på en mys söndag. Får inte bli någon bakis dag iaf. :)

nej klckan har slagit 11:55 jag sitter själv här i träningsahallen så tänker bomma igen och gå å ta mig en mat bit! sitter inte fel! TACK Gode gud för maten! hur kan man svälta sig själv???? Alltid varit en stor fråga för mig!

ha det toppen!


RSS 2.0