oj!

inte skrivit på länge. :(

är hemma från jobbet just för tillfället. Förkyld som alla andra är, och helt slut. Men men blir frisk till helgen ska ni se eller måste bli det är ju sura dagarna. SUPER.

Har väl inte hänt så hima mycket sen sist. Har varit nere på vattendraget första kvällen med Jeanette andra kvällen med gänget. Va riktigt roligt.
Sen har det varit midsommar. Firade det i sura, flyttar där ifrån sen spenderar man mycket tid där ändå. Men gör ju inget. Det va hemma hos Marias mamma å pappa. kul kul kul säger jag bara vilket underbart gäng, roligt hela tiden. 
Nu till helgen är det suradagarna. Blir det sura igen fast hos Zackrisson. Hoppas jag är frisk och att du hinner komma, skulle vara så roligt:) 
Nästa helg som kommer är det power meet tror jag. Får se vad som händer då. Förra året så körde jag på lördagen å åkte med på fredagen. Men iår hoppas jag på en dejt faktiskt.. hehe nej då men vet inte om jag är så himmla sugen att köra runt. Men det va bra jävla roligt måste jag säga, vilka lirare det finns faktiskt haha skratta nog hela natten förutom dom sista timmarna där rund 4-6 då höll jag på att dö så j*vlar trött faktiskt vägen blev nästan dubbekt så stor. 

Jaha nu har jag bott i västerås snart en månad den 2:dr blir  det. Trivs bra faktiskt. Säger bara SKÖNT. Ingen av mina grannar vet vem jag är och jag vet inte vilka dom är.  Nu är de bara do sist tavlorna å en hylla å spegeln som ska upp.. behöver lite hjälp med hyllan å spegeln därför dom inte kommit upp. Men dom sista tavlorna kan jag göra själv och det är av ren slöhet som dom inte kommit upp.. pinsamt att säga men man ser iaf att det är någon som bor här.. :) nej ska fixa de sista på semester, jobbar bara nästa vecka oxå sen är jag ledig. Ska bli riktigt skönt faktiskt men vet inte riktigt hur jag ska göra så att dagarna går. Men det brukar alltid lösa sig..
Nej nu ska jag gå och diska lite.

ha det super!

tiden går!

oj oj på fredag tar syrran studenten.. fattar inte att skolorna slutar nu. Sommarlov va ju länge sen man hade. *suck* tänk å vara ledig i två månader eller va de nu blir kanske tio veckor? jaja men skönt skulle det vara iaf. Men har ju iaf min två veckors semester snart. längtar verkligen.

Nu har man gått från byfåne till stor stads brud. hehe nej då men flytten är avklarad och jag bor nu i västerås. Helt underbart. cykla till jobbet å träna på friskis å även traska ner på stan för en shopping tur. ojoj kan inte bli bättre. Men framför allt ingen granne känner mig och jag känner ingen.

Har ju märkt att man kommer får mycke snyggt att titta på. Bor precis ovanför gideonsbergs grillen å har märkt att de finns mycke snyggt som kommer å käkar här. Härligt att sitta på balkongen.


Nej har nu precis kommit hem från ett gym pass från friskis så nu blir det till att käka mat.


ta de lungt med firandet imorngon på nationaldagen. gör inget jag inte skulle göra.


ha de super!


RSS 2.0