fredag den 28/3-08

pinsamt! va jätte länge sen jag skrev i min blogg! måste skärpa mig!

vad har hänt under den här tiden då??

Jo, jag har gott å blivit sambo med världens bästa kille. Jag är så kär, allt är helt underbart. Vi har köpt en 2:a på Källhagsgatan 4a tilsammans. Helt underbar släkt har han, man känner sig verkligen välkommen. Jag har inte varit så här lycklig på jag vet inte hur länge. För nån vecka köpte vi en bil tillsammans. En fin stor Opel, kombi och allt. Alla undrar varför vi ska ha kombi, jo under vinter halvåret så är de skitor som ska in i bilen under sommarhalv året så blir det golf klubbopr som ska in. Hela Peters familj spelar golf så jag ska oxå göra ett försök i sommar. Han har iaf fått mig helt såld på skidor. Finns nog inge roligare än att stå i backen å glida ner för backen. En prefekt dag är när de har kommit nysnö, solen skiner de är runt -5 grader ute i luften. De gåt ju inte annan än bara njuta. Jag kommer förhoppningsvist uppleva det om exakt två veckor står vi däri backen. Vi har beställt en öiten kärleks semester till Stöten. Bara jag och min älskling. ska blir helt underbart.

Vad har annars hänt under dessa veckor, månader? De är inte bara positiva saker vill jag lova. Vi har fått gått igenom lite tråkigheter men har jobbat oss igenom de tillsammans.

Min pappahar sakt upp kontakten med mig och mina syskon, Tråkigt men sant. Inte så att han sakt det rakt ut men om de är så att man säger att man ska komma in å hälsa på min å Peter och sen har de gått  två månader uten att han hört av sig. Vi har skickat flytt kort och bjudit över dom på fika men ändå har han inte plingat på dörren. Till mina syrror har han inte ringt sen annandag jul. Ja precis ni läste rätt. Så de finns väl inge mer att säga till varandra. Bra tråkigt men tur så har man en underbar familj som stöttar än igenom allt tråkigt.

Vad har jag och Peter hittat på sen vi blev ett par då? vi va till sälen under nyår och åkte skidor. Peter med sitt gäng och jag med mitt gäng. Sen nu under den senaste tiden har vi inte gjort så mycket mer "roligt" vi har varit ut å ätit några gånger på resturang men annars har de varit jobb, flytt, fixat i lägenheten. Ja ni flytta de kan vi iaf känns som vi skulle vara proffs på det för tillfället. Först var det våran egna flytt sen peters mormor som har tagit flera helger. Tänk er att hus som två stycken har bott i i ca 50 år. hur mycket grejer finns  det inte som man bör gå igenom. Det har tagit oss flera helger att rensa ur huset plus att hon har varit dålig så vi har fått setat extavak på c-las. Nu när vi äntligen är klar med flytten och hon kommit in på sitt hem som hon skulle till så blir de så dåligt med henne att hon lämnar oss för gott. Så nu väntar begravning på allt detta. Känns inge vidare men så är ju livet. Inget att göra åt.

Känns sóm vi är värda semster i stöten för en helg. Längtar iaf.

hoppas ni har haft en bra tid. Och hoppas ni får en bra tid.

// Sofia

RSS 2.0