oj!

Nu har det gått så här lång tid igen mellan inläggen. Måste verkligen bättra mig!

vad har hämt i mitt liv sen sist??

De va sambo som jag berätta om. NU har vi tagit större steg i vårat förhållande.
De kommer bli stora förändringar för våran del. För de första har vi nu varit ihop i ett halv år.Fortfarande lika kär å galen.
Två stora saker har jag att berätta.


1, Den 4 december ska vi utöka familjen, vi kommer nämligen bli tre under vårat tak. Jag har ämligen en "bulle" i ugnen som vissa uttrycker det. Ska bli jätte spännande faktiskt. Går idag fredagen den 23/5 in i vecka 12. Så hur har gravideteten varit än så läge då? Inge vidare svarar jag, Illamående och spyr är väl orden jag måste andvända. Har gått så längr att jag har legat inne på avd. 85 i tre dagar med dropp. Men nu är det bara att hålla tummarna och hoppas på att det vänder. De säger att de brukar göra de efter 3 månader. :) Och de här med Illamående och kräkningar är bara ett frikshets tecken. Allt är bra med barnet och jag börjar få tillbaka orken och ska börja jobba på måndag.

2, för att vi ska bli tre i våran familj så har vi bestämt att vi måste bo större. Vi har kollat lite på treor här  västerås, men nej inget har fallit i våran smak. Och vi vill att vårat barn ska växa upp på en liten gata med andra barn så de kan vara ute och leka. De har både jag å Peter gjort så vi vill att våra barn också ska få en sån uppväxt. Vi har nu kollat på massa hus i västerås. De är väldigt dyra å så får man renovera hela huset. Inge vidare så vi besätmmde oss för att vi kollar ute i Surahammar. Jag kommer där ifrån och har släkt och vänner kvar där ute. Och där på BJörsbovägen 22 stog de, vårat hus som båda tyckte om. Vi fick riktigt den här känslan att här vill vi bo. Och tror ni inte att vi vann budgivningen oxå. 1 450 000 fick vi vårat hus som vi ska bo i. Tänk vad man kan shoppa och resa för dom pengarna:). De sköna med huset är att vi inte behöver göra nåt när vi flyttar in. Blir väl att man tapetserar om, men de sköna är att vi kan bo där och riktigt känna efter vilka tapeter vi ska ha.


Många säger åt oss att vi är ju så unga och har inte varit ihop så länge, Nej precis de har ni rätt i men nu har de här skett och vi lär ta konsikvenserna av de hela. Därför har vi pratat igenom allt och bestämt oss för att de är bara och köra. Allt känns bra och vi vill göra de bästa!

glädje!

RSS 2.0