tillbaka i verkligheten!

under ett två veckor har de varit OTH (one tree hill) race, innan för dessa väggar. Ja, julia å syrran Anna. Igår kolla vi klart på säsong 4 så nu måste jag beställa säsong 5. De blir som en dråg, man blir helt inne i de. Så nu vet man inte vad man ska hitta på om dagarna. Finns ju alltid nåt att pyssla med men har ju varit väldigt skönt att bara dega i soffan.

Idag kommer de å hämtar våran tv. Den gick nämligen sönder i lördags när vi kom hem från våran promenad. De small till när peter tryckte igång den sen börja de bara tjuta i den. Tur så har vi kvar min 28 tummare men vill ju säga att man får verkligen anstränga sig när man kollar. Är man van med en 50 tummare så blir de stor skilnad. Bara hoppas att de går fort att fixa. HÅller tummarna :)

Förra veckan va vi på två månaders kontroll med Julia. Nu väger våran lilla gulliga köttbulle 5,5 kg. sen är hon 56 lång. vuxit 3 cm på 3 veckor.  
De som är så underbart med våran prinsessa är att hon sover om nätterna. somnar i sin egen säng senast 23:30. så man ligger bara å slumrar till själv å sätter i nappen när hon tappat den sen vaknar hon vid 6 ungefär å får lite mat sen somnar vi om å vaknar vid 8. =)

Man märker på henne att hon ha blivit äldre. Hon är med på ett helt annat sätt. Nu när man pratar med henne så kollar hon på än å sen får man lite svar å ett leende tillbaka. Man blir alldeles varm i kroppen.
I lördags kolla hon på nalle Phu på tv. Hon satt som ett tänt ljus å sa ingenting. :) perfekt barnvakt. haha

ha de bra!

RSS 2.0