Tisdag!

Nu är nästan tisdagen avklarad!
Idag har det blivit slappdag, eller inte hela dagen, städa på jobbet så de är ajg stålt över. Nu sitter jag hemma med massor av skivor som ja kopierar in på datorn. För det är dax att fixa nyss program. Skulle behöva ha de klart denna vecka för att sedan kunna hoppa ner i vatten på jobbet å försöka sig på det. Men ska jag vara ärlig har jag ingen lust. NEj för ingenting är roligt denna vecka trött å känner mig allmänt sliten och det beror ju på det roliga vi har en gåmg i månaden (tjejer pratar jag om) VARFÖR kan inte killarna ha de. MAn är lätt irriterad och känner sig allmänt fet, stor och äcklig. Inte gick jag å tränade idag heller men men så är det ju. Får ta i desst hårdare imorn. Ska ta ett spining pass sedan blir det gymmet efter det tror ja. SKÖNT, är nog det som har fattats denna vecka, ett härlig tränings pass.

Måste ju bara säga det att dom gjorde ju bra låtar på 70-80 talet. Kanon har hittat många härliga bitar:) Tror jag kör på lite äldre musik till detta pass så trött på "våran musik" den är ju nästan söner spelad. Och jag vet att de som ligger i vattnet och nstan ser ut som grodor kommer tycka om det, det finn singe bättre när dom kliver upp ur vattnet och säger att passet är bra! Men man får ju höra väldigt mycket negativt om passen oxå. Om dom bara visst hur svårt det är och hur mycket tid man lägger ner på att göra pass. Vi har skrivit upp tiden och de kommer nog bli upp mot en hel arbetsdag. Först ska man hitta musik man gillar sen blir det att ta puls på dom så det inte går förfort. Sen är det att bränna ner den på en skiva. Sen kommer det som är jobbigast hitta på övningar till den. *SUCK* gäller att låta fantasin flöda men det är lite trökt när man väl sitter där men har väl lite övningar i huvudet. Sen kommer den roliga biten. Hoppa i vattnet och testa det. Men kan ju säga att det är långt dit för min del nu. Helene på jobbet har väl nästan gjort klart sina pass. Måste verkligen lägga ner tid på det här nu. Men tänkt på i helgen eller nå. Hade tänkt fixat musiken på fredag. Sen blir det måndag som man får hitta på övningar. sen är det ju nästan färdigt.
Tänk om det fanns de som bara satt å gjorde vatten pass. :)

nej nu måste jag lyssna klart på låtarna.

ha de toppen!

Måndag!

vad jag ogillar måndagar! Upp tidigt och sedan gå till jobbet. Men gillar fredagar gör jag du börjar man halv åtta sen slutar man två! TOPPEN!

På måndagar brukar jag ha tränings dag. Men icke idag. hade kollat på internet att de skulle vara ett pass 17:30 men kolla helt galet så det fanns inget då som jag skulle gå utan det va imorn 17:30 oj oj. Åkte ner till optikern istället och kolla ut nya bågar! har haft söner mina så tur så hade man försäkring på dom :) Man är ju duktig. Undrar hur jag lyckas med allt alltså! Finns det någon klantigare människa än mig! råka ha ner glasögonen på golvet i all stress såg dom inte så då blev det att ja trampade på dom. OjOj! Typiskt mig. men det positiva med det hela är att jag nu får nya eller får och får men får hjälp med betalningen av en stor del till glasögonen!

Jag vill bara upplysa er om att de bara är 4 dagar kvar tills det är fredag! FAN VA NICE. sen på lördag så kommer Daniel å gänget hem. KUL.
Trodde inte jag skulle längta så här mycket men det gör jag! Sen är ju den stora frågan on han har längtat efter mig!? vill verkligen att den här veckan ska gå fort. Men tror att den kommer göra det! Imorn jobbar jag till typ fem sen hem åka å träna till 18:30 sen går det bort typ en och en halv timme där sen ska man duscha å fixa här hemma sen är det ju säng dax sen onsdag jobbar jag till typ fyra sen är det träna, lika så torsdag. fredag slutar jag två sen ska jag ner på stan å fixa 30-års present till min morbro och sen är det tvättstugan, hur kan man vara så dum att man tar den en fredags kväll! MÅste ju har sett fel. Men tänkte passa på att städa lägenheten då oxå. Sen under veckan ska jag åka ner till Optikern och fixa glasögenen. Massa papper som ska fixas från försäkringen sen blir det väl syns undersökning. Tänkte om man hinner fixa det imorn efter jobbet och före träningen.
Ursch det är så svårt att väja bågar blev inte alls som jag hade tänkt mig men dom här fastnade jag för på en gång och då känns det som man ska ta dom! Tror inte att det är bra och stå och vela bir nog bara fel då. Det kändes rätt på en gång när jag testa dom men tog bara sådär en timma innan vi hitta dom. Vilken ljungel av bågar säger jag bara. Tur så finns det proffs som jobbar där. Tack Åsa för hjälpen! 

Kan ni tänka er att solen har tittat fram idag. Helt otroligt är sommaren på väg hit nu? Kul för som som har sen semester fast för en annan som jobbar så tycker man ju inte att det är så kul. Men tur så har man ju helgerna fria så man kan spendera dom på stranden! 
Men detta är nog första året i hela mitt liv som jag inte badat. Kommer det bli något dopp detta år? Pratar då om utomhus bad eller i en sjö. För badat har jag gjort på jobbet och sen i badkaret men de kan man ju inte räka med!  Man får ju skämmas. När det fina vädret varit framme har ja legat i soffan och plöjt igenom en bok faktikst och det är jag stålt över för jag har bara läst ut, ja nu blir det 3 böcker i hela mitt liv. Inte ens i skolan läste jag ut en bok. Känner mig stålt! Boken som fick den stora äran att bli läst av mig heter På andra sidan Venus. Den kan jag rekomendera. Fick den genom Hennes tidningen ( lite reklam) :) 
jaha nu har klockan  slagit 19:30. Jag satt mig här framför datorn för att jag skulle göra skiva till vatten gymnastiken på jobbet men kom på att jag tog inte med någon skiva hem från jobbet så blev lite svårt att fixa detta då hamna jag här! känns  som jag inte kan sluta skriva. Seg i starten är jag men när man väl kommer igång så kan man inte sluta, stort tack till denna person som kom på blogg!

nej nu måste jag sluta måste fixa lite grjer te x duscha och diska, fixa matdosa till imorn1 suck bara jobbiga saker inte duscha iaf så jävla skönt . En bra uppfining:)

nej nu ska jag dra! ha de toppen

herrå!

tillbaka på jobbet!

De två veckor jag har varit ledig nu har gått så fort så man knappt hunnit fatta att man varit ledig!
Det här är nog den bästa ledigheten jag haft, de tråkiga är att vi inte varit lediga tillsammans något:( Men har ju överlevt ledigheten ändå.
Idag är det tisdag. Andra dagen på jobbet, snacka om att det var segt att gå upp imorse har nog inte legat å dragit mig så här länge på flera år, men tack vare rix fm så kom man igång tillslut.
Nu sitter jag i träningshallen å tittar på när alla patienter tränar. Dom jobbar på väldigt bra. Ma skulle ju själv oxå träna lite mer än vad man gör. Om jag orkar när jag kommer hem så ska jag faktiskt ut å gå. Ska ju vara jätte bra att gå 30 min om dagen, enligt alla tidningar, så man kanske ska nappa eller så sätter man sig emot de å lägger sig i soffan å tar en liten tupplur.=)

Ikväll blir det tidigt. Blev rätt sent igår. Kan verkligen inte sova. Inatt så va nattpatrullen till grannen å gapa, han bor snett under mig men lät som dom stog i mitt tv rum å prata. SNÄLLA ni behöver väl inte gapa till människan. LOvar att det går lika bra att stå nära personen och prata TYDLIGT.

klockan är nu 9:45 känns som det kommer bli en seg dag. Känner att huvudvärken kommer ploppa upp snart *suck*. Bara sex timmar kvar av denna arbetsdag sedan tre dagar att gå upp tidigt sen är det helg å man får sova lite längre på morgonen! SKÖÖNT längtar som bara fan!
Men i helgen då!? vad ska man hitta på? Daniel åker bort med grabbarna i en vecka nu. Men då kanske vi tjejer kan hitta på nåt när grabbarna är bort?? får höra mig för hur det blir till helgen!

Till alla er som har semester kvar! Hoppas ni får bättre väder än detta som är nu!

Många stora sommar kramar!


Semester!

nu har det gått 2 dagar på min semster jag håller på att gå i taket. Finns inget att göra, ingen att umgås med. Bara tvn och jag:( hehe nej å hoppas på att det blir bra väde nu så man kan åka å sola lite.. skulle ju vara toppen. Det är nu JULI månad och jag har inte badat ännu, vad har hänt. Måster faktiskt skylla på vädret. Jag vill ha riktig sommar. :)
Idag är det tisdag, längtar till fredag. Då blir det bio:) Det är ju sjukt att man ska se fram emot en sådan liten grej fast igentligen är det ju inte själva bion jag ser fram emot utan sällskapet :D

ha de toppe!

RSS 2.0