13/12

dagen började med lucia firande i bassängen på jobbet. jätte fin va de. vilken stämning de blir bara för att de är vatten runt om kring. Kan inte fatta att det nästa bara är två veckor till julafton! Fattar inte vart de här året har tagit vägen. HAr snart jobba på sjukgymnastiken i ett år eller är en bit dit börjar 070129 Så ett antal veckor kvar.

Är det bara jag som är sen med julklapparna??? Fattar inte att de är samma sak varje år. men ända dra man samma mening när man springer på stan med alla andra att: nästa år ska jag börja i tid. Men nej nej helst dagen före..

Julafton hur blir den då?? MYcket förändringar till i år! både positiva och negativa. Vi börjar med de negativa. Har inte hört nå från min far på ja är nog en månad sen. Vet inte hur de blir till julafton. Vi har jämt kört varannat år hos mamma å varannat hos pappa men nu har vi börjat blivit så stor aså vi vill själv bestämma men har inte hört nå fran min riktiga fra på en månad nu så får väl se om man är välkommen nå under julhelgen :( Å så de positiva då.. För de fösta ska jag köpa en julklapp till, till Peter. den stora frågan är ju vad man ska köpa?? NÅN som har förslag att ge mig??? Måste hitta på nå bra, har tills på fredag att lista ut nå. Men de bästa av allt är att jag får fira lite jul med honom. Våran julafton blir nog den 23/12 innan han åker till Irsta och jag till Sura. :)

vill ni veta nå gulligt? igår när han kom hem från jobbet och träningen så hade han köpt 3 st röda stora rosor:) helt underbara sen ett lite kort där de stog till min älskling och sen inne i kortet hade han skrivit att han älska mig! hur gulligt är inte de.:) Du är helt underbar älskling! Allt känns så rätt:)

Nej nu sjag jag jobba lite.. ha de toppen!

RSS 2.0