15/9

idag är de två månader tills dag blir 21 år. Kan ju inte fatta att jag levt i 21 år snart.. vad har man gjort under sitt liv??? Tiden rinner iväg.
Nu kan man ju verkligen säga att hösten har kommit ibland spöregnar sen blåser de nästan storm. Såhimla tråkigt, men kolla löven dom börjar ´få färg så underbart.

Idag va jag ute å gick en sväng, tänkte ta en lång prommenad men blev inte så för jag blev väldigt kissnödig när jag gått halva vägen så fick svänga av vidare s jag gick förbi domkyrkan, å där mötte jag ett brudpar så himmla fina:) ville bara stanna å säga de åt dom men våga inte. Då börja man tänka på sitt egna, första tanke va, kommer de någonsin att bli nå sen va de att jag ska oxå gifta mig denna årstid. Så himla fint. Tänk er en solig dag, är lite kallt men solen värmer alla, alla känns underbar man kommer ut från kyrkan å sen så ska man ta kortet då står man framför ett stort träd men massa löv i olka färger. kand ebli en bättre bild??

Nej nu ska jag slänga ett öga på tvn tror jag..

ha de toppen!

3:e september

Kan ej fatt att vi är inne i september månad. Nu alla förkyldningstider kommer igång, alla barn smittar varandra. Känner själv att jag snart kommer få ont i halsen. Men snälla gud, jag hade nyss halsfluss låt mig slippa det nu för ett tag framöver.
Idag är det månadag. Fattar inte att helgerna ska gå så himla fort.
Så vad har jag haft för mig denna vecka då?? jobbat sen har de väl bara blivit lite träning och en massa tv tittande. Men i torsdags tog jag mig runt i blodomloppet. Helgen har jag inte gjort någonting speciellt. Kolla på Elins fotbollensdag sen åkte jag med hem till sura å kolla Anna å Emmas fotbollsmatch mot Becca. (sura-IFK v-ås).
Söndags blev de å kolla på Annas hockey match sen va vi kvar å kolla på viks Alag. Ja är väl typ de jag haft för mig.

Nej nu ska jag diska sen ut å gå å ta mig ner till gymmet sen blir de en skönt dusch. HA en trevlig kväll!!

RSS 2.0